Szórakozás

Britney Spears húga korábban próbálta őt figyelmeztetni arra, hogy az ügyvédje rosszban sántikál

image Group LA / Disney Channel / Getty Images
image Group LA / Disney Channel / Getty Images
Az énekesnő sosem válaszolt az üzeneteire.

A több mint egy évtizedig tartó gyámságból szabadult Britney Spears jó ideje osztja már a családját közösségi oldalait használva. Haragjából jócskán jutott a húgának is, Jamie Lynn Spears azonban kezdetben nem válaszolt nővére szitkaira. Ez az elmúlt időszakban megváltozott, mert a Zoey 101 sztárja úgy érezte, tisztára kell mosnia a nevét a családja érdekében.

Jamie Lynn Spears a minap a Call Her Daddy című podcastben arról beszélt, hogy korábban próbálta figyelmeztetni a nővérét, hogy az ügyvédje rosszban sántikál, ám az énekesnő nem reagált az üzenetére. Pedig húga úgy vélte, Sam Ingham azért nem végzi megfelelően a munkáját, mert ha az adott ügy nem létezne, nem lenne bevétele. Szerinte véletlenül képtelenség annyi hibát elkövetni, amennyit az ügyvéd vétett.

Nem tudom, hogy direkt végez-e rossz munkát, de furcsa, hogy egy ügyvéd ennyi lyukat hagy a petíciójában. Olyasvalakivel akar harcot generálni, aki nem akar harcolni, ez biztos. Sam imádja a figyelmet, amit a te ügyed miatt kap. (…) Azt sem felejtem el soha, amikor Hawaii-on voltunk, és a segítségét kértük. Végighallgatott minket, aztán felhívta apánkat, hogy ügyeljen rám, mert véget akarok vetni a gyámságnak

– hangzott a 2020. novemberében elküldött üzenet egy része, amit Jamie Lynn elmondása szerint Britney vőlegényének, Sam Asgharinak is elküldött, miután a nővére őt letiltotta.


Az üzenetekben arról is írt, hogy szerinte az anyjuk, Lynne Spears csak azért csatlakozott Britney harcához, hogy végre belerúghasson volt férjébe. Valójában nem őt akarta szabaduláshoz segíteni.

Az énekesnő húga továbbá hangsúlyozta, hogy amikor a nővére a segítségért kérte, mindig igyekezett mellette lenni, és összekötni olyan emberekkel, akik belátása szerint előbbre vihették volna az ügyét. Még azt is felajánlotta neki, hogy költözzön hozzá Louisiánába, de Britney nem élt a vendégszeretetével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik