Szórakozás

A barátnője hitelkártyájával rendelt nyakláncot a szeretőjének, az ékszerész buktatta le

A csomag a férfi lakására érkezett, de ő letagadta, hogy rendelt volna.

Egy ékszerbolt tulajdonosa elárulta, hogyan buktatatta le az egyik vásárlóját, aki megcsalta a barátnőjét.

A Mirror azt írja, hogy Liv Portio, a DBL Jewelry tulajdonosa egy e-mailt kapott az egyik vásárlótól. Egy Ashley nevű nő írt neki, hogy értesítést kapott, miszerint rendelt egy ékszert tőlük, az összeget pedig levonták a számlájáról, ő viszont semmit nem vásárolt a cégtől. A nyakláncon sem az ő neve szerepelt, hanem az, hogy „Diamond”…

Azt is írta, hogy az ékszer a barátja lakására érkezett, de a férfi szintén azt mondta, hogy nem rendelt semmit.

Portio az egész történetet megosztotta a TikTokon, ahol már több mint 13 milliószor megnézték a videót.

@livportio 🧐 #smallbusiness #jewelry #storytime #couples #love #relationship #cheating #bf #gf #boyfriend ♬ She Knows - J. Cole

A tulajdonos azt is mondta, hogy a férfi a barátnője hitelkártyájával vásárolt, csak nem figyelt arra, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mailt. Portio szerint a férfi is kapott egy bokaláncot, amin a nevének kezdőbetűi szerepeltek.

A kommentelők többsége a férfit hibáztatta, de volt olyan is, aki megjegyezte, hogy mivel Diamond, azaz gyémánt van ráírva, nem olyan egyértelmű a dolog.

Portio egy másik videóban elárulta, hogy visszaadta az ékszer árát Ashley-nek, mivel meg tudta erősíteni, hogy nem ő adta le a rendelést.

Ashley azonban úgy döntött, odaszúr még egyet a barátjának.

Elhatározta, hogy újra elküldi a nyakláncot a barátjának, de már nem csak Diamond, de az ő neve is szerepelni fog rajta, így biztos benne, hogy a férfi soha nem akar már találkozni vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik