Szórakozás

Lilu 2021-es évértékelője: Fontos magunkra figyelni, de mások problémáira még jobban

YouTube / LélekKözösség Peller Mariannal
YouTube / LélekKözösség Peller Mariannal
Hosszan értékelte az idei évet.

Év utolsó napján nem ritka, hogy hírességek közösségi oldalaikon osztják meg gondolataikat, véleményüket az adott évről. Demcsák Zsuzsa korábban például már elmondta, jó emlékekkel és szívvel gondol vissza 2021-re, mert az munkával és fegyelmezett napokkal telt el. Kiemelte, hogy kedvenc műsoraként a Farm VIP forgatását élte meg, emellett pedig tele van energiával és ötlettel a jövő évre is.

Kapcsolódó
Demcsák Zsuzsa 2021-ről: Jó évet zártam
Idei kedvenc munkája a Farm VIP műsorvezetése volt.

Lilu is hosszasabb posztban elemezte az idei évet annak ellenére, hogy azzal kezdte, egyáltalán nem szokása összegezni vagy rendszerezni, ahogy fogadalmakat sem nagyon szokott tenni. A bejegyzésben leírta, hogy sok dolog van, ami miatt boldognak mondhatja magát, például a családja vagy barátai. Emellett pedig azt is kiemelte, mire jutott, mire kellene több időt szakítani 2022-ben.

Ezt a hálát minden nap érzem. És valószínűleg pont ezért, amire idén biztosan rájöttem, és talán az egyik legfontosabb összegeznivalóm, hogy fontos magunkra figyelni persze, de másokra, mások problémáira ( ha minket nem érintenek, még inkább!) legalább annyira. Beszélni mások nehézségeiről, támogatni nyilvánosan, azokat, akik kevesebben vannak, gyengébbek, akiknek nehezebben halljuk a hangját, a segélykérését, vagy csak sokat jelent nekik egy támogató szó, poszt. Kiállni azokért, akiknek szükségük van, és még ennél többet tenni jövőre. Ez az, amit ma megfogadok

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lilu🌴 (@lilugram) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik