Szórakozás

Egy doboz római salátát vett, de új háziállatot is kapott: egy békát

Az oklahomai férfi úgy nevezte el új kedvencét, hogy Tony.

Az énekesként, színészként és íróként tevékenykedő Simon Curtis legutóbb nem a munkáinak, hanem egy doboz római salátának köszönhetően került bele a hírekbe. A saláta dobozában ugyanis volt egy béka is, amit ő befogadott és elnevezett Tonynak. Új háziállatáról pedig aztán a Twitteren számolt be – a Tonyról készült felvételeket később a Business Insider is átvette.

A 35 éves, oklahomai Tulsában élő Curtis – akinek eddigi legnagyobb színészi teljesítménye egy rövid szerep a Hannah Montana egyik epizódjában – először azt fontolgatta, hogy kiengedi a békát természetbe, de később úgy döntött, túl hideg van, és a béka valószínűleg nem élné túl. A képhez fűzött szövegben Curtis emellett azt kérte bejegyzésében a követőitől:

adjanak neki tanácsot, hogyan gondoskodjon újonnan befogadott kedvencéről.

Curtis azóta számol be a Tonyval töltött mindennapjairól Twitteren, hogy december 20-án kibontotta a műanyag dobozba csomagolt, pár nappal korábban vásárolt római salátáját. A Tony felfedezése óta eltelt napokban Curtis lakható életteret alakított ki a békának – egy másik videó tanúbizonysága szerint először a salátásdobozban – , majd meg is etette Tonyt viaszféreggel, valamint több szakértőt is megkeresett a legfontosabb teendők után érdeklődve.

Több biológussal is konzultáltam, éppen tíz perccel ezelőtt a National Geographic egyik békaspecialistájával, aki arra biztatott, hogy tartsam meg,

mondván, az állat rossz hatással lehet az oklahomai ökoszisztémára – mesélte Curtis az Insidernek.

Curtis Tonyval kapcsolatos terveiről azt mondta, hogy ha megtartja, akkor vesz neki majd egy rendes terráriumot is, és mindent, ami a felelős állattartáshoz szükséges.

„Hogy teljesen őszinte legyek, valójában örülök, hogy az általam elfogyasztott termékekben találok valamilyen élőlényt. Ezt annak jelének tartom, hogy a márka őszintén vállalja, nem használ mérgező növényvédő szereket, és valóban valódi zöldségeket árul” – osztotta meg benyomásait Curtis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik