Szórakozás

Kim Kardashian azt kéri a bíróságtól, hadd legyen hivatalosan is szingli

Rosalind O'Connor / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Rosalind O'Connor / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Szabadulna a West névtől is.

A TMZ birtokába jutott néhány jogi dokumentum, melyekből kiderült, a Kanye Westtől váló Kim Kardashian a bíróságra juttatott el egy kérést, melyben az áll, a celeb szeretné, ha hivatalosan is egyedülállónak könyvelnék el. Amennyiben a bíró ezt aláírja, az nem lesz különösebb hatással a Westtel való válásra, ugyanis a családi állapoton túl a most benyújtott kérelem nem tér ki a gyermekelhelyezés és a vagyon elosztásának kérdéseire.

Mindazonáltal az bizonyos, hogy a West névtől is szabadulna, ugyanis a papírokból kiderül, leánykori nevét kívánja használni a továbbiakban.

Kanye West nemrég az amerikai hálaadás ünnepén beszélt arról, hogy Istennek tervei vannak még vele és feleségével. Bár utóbbit is jó lett volna beavatni ebbe, ugyanis már egy ideje az amerikai komikussal, Pete Davidsonnal kavar – róla itt írtunk hosszabban.

Kapcsolódó
Bármibe fog, érdemes figyelni rá – és valamiért a hollywoodi celebnők is megőrülnek érte
Hogyan lesz egy füves, tiniként Leonardo DiCaprio-ra maszturbáló Staten Island-i kölyökből híres humorista, aki – exei listáját elnézve – a legnagyobb nevekkel jön össze?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik