Szórakozás

Kanye West szerint Isten újra összehozza majd őt és az épp Pete Davidsonnal kavaró feleségét

ALAIN JOCARD / AFP és Jesse D. Garrabrant / NBAE / Getty Images / Getty Images via AFP
ALAIN JOCARD / AFP és Jesse D. Garrabrant / NBAE / Getty Images / Getty Images via AFP
És Kim Kardashiant is beavatták ebbe az isteni tervbe?

Haladjunk akkor időrendben:

  1. Év elején tudatta a nagyvilággal Kim Kardashian, hogy elválik férjétől, Kanye Westtől, akivel négy közös gyerekük van.
  2. Westet randizni látják több szupermodellel, köztük Irina Shaykkal is.
  3. A legfrissebb hírek szerint Kardashian pedig már az amerikai humoristával, a Saturday Night Live egyik legtehetségesebb szereplőjével, Pete Davidsonnal kavar (aki nem mellesleg járt már Ariana Grandéval, Kate Beckinsale-lel, Kaia Gerberrel – magyarán, nagyon sok híres hollywoodi nővel).

West most egy hálaadási eseményen tartott beszédet, ahol kitért Kardashiannal való kapcsolatára is:

Kimye olyan narratívát hozott létre, amely nem az a narratíva, amit Isten is szeretne. Isten azt akarja, lássuk meg, megjavulhatunk-e ebben a kapcsolatban. Hibákat követtünk el mindketten. Sok olyan dolgot tettem a nyilvánosság előtt, amit férjként nem szabadott volna. De ma nem tudtam, hogy mikrofon előtt leszek, de mégis itt állok, és kész vagyok megváltoztatni ezt a narratívát. Haza kell találnom. Ha a gonoszság el tudja tőlem választani Kimye-t, akkor családok milliói azt fogják érezni, hogy a válás egy rendben lévő dolog. Ám ha Isten összehoz Kimye-vel, azt ugyanúgy milliók fogják érezni. Látják majd, hogy le lehet győzni a válás nehézségeit, a traumákat, amelyekkel az ördög akar minket nyomorba taszítani

– zárta mondandóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik