Szórakozás

„Sajnálom a veszteségét” – állt a részvétnyilvánító kártyán, amivel felmondott a munkahelyén

A poén nem ütött annyira, szóval a felmondási időt nem úszta meg a fiatal nő.

Egy nő a lehető legvagányabban mondott fel a munkahelyén a Redditen megosztott beszámolója alapján, az oldal felhasználói pedig odáig vannak a kreatív felmondási technikájától. Egy Amber nevű, a platformot Plasticnaptime néven használó fiatal nő az alábbi szöveggel osztotta meg a lenti, részvétnyilvánító kártyát ábrázoló képet közel egy hónappal ezelőtt:

Dolgoztál már olyan cégnél, ahol egyszerűen szarul bántak veled? Ma kaptam egy állásajánlatot egy dollárral többért, mint amennyit kértem, saját furgonnal, és a taníttatásomat is támogatják. Alig várom, hogy holnap átadjam ezt a főnökömnek.

A kártya borítóján az a szöveg áll, hogy „Sajnálom a veszteségét”, a belső oldalra pedig azt írta, hogy „Én vagyok az, két hét múlva távozom – Amber”.

A fiatal nő történetét a kommentelők és az indy100 is felkapta. A Reddit népe nagyon viccesnek találta, hogy így tervezi beadni a felmondását.

„Gratulálok az új állásodhoz! És ez a legjobb felmondólevél, amit valaha láttam!” – írta az egyikük, de volt olyan is, aki a fiatal nő kézírását dicsérte.

A hozzászólásokban Amber ismét megjelent, és elmagyarázta, mi történt, amikor átadta a részvétnyilvánító kártyára írt felmondólevelét:

Ma reggel elmentem a boltba, és odaadtam neki a kártyát. Hangosan elolvasta, grimaszolt egyet, és csak annyit mondott, hogy »OK«. Nem mondta, hogy menjek el, szóval ez azt jelenti, hogy azt akarja, hogy ledolgozzam a két hetemet. Azt sem kérdezte meg, hogy miért megyek el.

Szóval nagyon úgy tűnik, Amber egykori főnöke nem értékelte annyira a gesztust.

Amber egyébként egy másik kommentjében elárulta: abban bízott, hogy a levél átadása után rögtön hazaküldi őt a főnöke, és a felmondási idő végét sem kell majd megvárnia, de nem volt olyan nagy mázlija, hogy ez megtörténjen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik