Szórakozás

Molnár Gusztáv felesége kiosztotta a kommentelőket: Istent játszotok a 4 fal közül?

RTL Klub
RTL Klub
Elmondta, hogy a műsorban való szerepléssel nem vállalta azt is, hogy ismeretlenek bántását elviselje.

Nem elég, hogy a Nyerő Páros szereplői egymást is sokat támadták a forgatás során  – legutóbb például Pataki Zita, aki a többi női szereplő testét árucikknek nevezte. A résztvevőknek most a nézőktől is „el kell viselniük” a kritikákat. Ez pedig különösen nehéz lehet azoknak, akik korábban nem voltak hozzászokva a nagy nyilvánossághoz. Molnár Gusztáv felesége, Vivien ki is osztotta emiatt a kommentelőket.

Kapcsolódó

Mi van veletek emberek? Arc nélkül, név nélkül sunyin otthonról a tv elől 90’ adásidő után kötekedtek, szitkozódtok, bántotok minket a testi adottságaink alapján…. Istent játszotok a 4 fal közül minden következmény nélkül? Hová megyünk, merre tartunk? Mi ez a rettenetesen sok rosszindulat ami árad belőletek? Ez az agresszív viselkedés, illik valakinek a halálát kívánni szerintetek? Ti mondjátok hogy milyenek vagyunk aztán írtok egy olyan kommentet vagy üzenetet, úgy hogy nem vállaljátok magatokat, és mindezt miért? Azért mert láttok 90’ percet a 24- órából….. Azt mondjátok, hogyan ítélek meg valakit 4-5 nap után, és ti??

– kezdte posztjában Fazekas Vivien.

Kétszínűségnek hívjátok azt mikor a műsorvezető rákérdez az érzéseimre én pedig nyíltan elmondom ami napok óta bennem van, majd este képes vagyok miatta bocsánatot kérni…. Ezt már nem veszitek észre, csak szitkozódtok nyomdafestéket nem tűrő módon! Szidjátok a páromat, a családomat, engem és akkor csodálkoztok, hogy moderálom a saját oldalamat, hogy tiltom és törlöm a kommenteket, üzeneteket…. Miért kellene ezt elviselni? Azért mert ott vagyok esténként és “vállaltam” NEM… nem ezt vállaltam, ezt egyikünk sem vállalta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik