Szórakozás

Nyerő Páros: L.L. Junior úgy számon kérte Molnár Gusztit döntése miatt, hogy a színész végül azt se tudta már, taktikázott-e

Elég homályos ez a magyarázat, amit a zenésznek adott.

A Nyerő Páros keddi adásában a versenyző párok női tagjainak kellett feladatot teljesíteniük, méghozzá bikiniben kellett elénkelniük egy magyar dalt, miközben engedték rájuk a hideg vagy meleg vizet. A szereplők közül a férifaknak pedig pontozniuk kellett a produkciót, és az így kialakult sorrend alapján dőlt el, melyik pár nyerte a játékot. A feladat során legrosszabb eredménnyel L.L. Junior és párja, Kinga zártak, a rapper pedig annyira felhúzta magát azon, hogy Molnár Guszti lepontozta őket, hogy megpróbálta kideríteni, a színész taktikai vagy érzelmi alapon döntött.

Kapcsolódó

A jelenetben látjuk, ahogy próbálják megbeszélni a dolgot, de Molnár már rögtön az elején kijelenti, hogy ő nem taktikázott. Végül néhány percnyi beszélgetés, egyet nem értés és szúrkálódás után valahogy szóba került, hogy mégiscsak taktikázott, de azt sem jelentette ki egyértelműen. A különszobában a kamerának mondta csak el, mennyire nem érzi jogosnak, hogy őt számon kérték.

Nagyon fura dolog volt, hogy egy döntés számon kérni nem korrekt. Egyik játékos társunknak sincs hozzá joga, hogy ezeket a döntseket megkérdőjelezze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik