Szórakozás

Megsütötte férje házi kedvencét, mert a férfi felbosszantotta, és videót is készített róla

Drága vacsora volt, de a férj megbocsájtott.

Olyan bosszút állt férjén egy indonéz nő, hogy sokan elsírták magukat, amikor megnézték az erről készült videót a nő TikTok-oldalán. A több mint hétmilliós nézettséget elérő felvételen ugyanis azt látni, ahogy megsüti a férfi egyik házi kedvencét, egy, a világ legdrágább halának számító arowanát – írta az AsiaOne című lap.

Mia Kurniawan a videóban elmondja:

A férjem folyamatosan ígérgette, hogy kitisztítja az akváriumát, miután szóltam neki. Gondoltam, ez finom lesz kisütve.

A kommentekre válaszolva a nő egy újabb videóban elmondta, hogy férje megbocsájtotta neki, hogy megölte és kisütötte a halát, és már készül arra, hogy vegyen egy új arowanát.

@miakurniawan01 goreng arwana😁#fyp ♬ Singkong & Keju Cover - akhmal.dniel

Az édesvízi ragadozó hal veszélyeztetett fajnak számít, és egyben a világ legdrágább akváriumi halaként vált ismertté, amiért sokan kisebb vagyonokat is hajlandóak kifizetni.

A sárkányhal néven is ismert állatot a vadonban már alig lehet megtalálni, és főleg haltenyészetekből kerülnek a piacra. Olyan értékesek, hogy a tenyésztők kutyákkal, magas betonfalakkal, őrtornyokkal és szögesdrótokkal védik a tenyészeteket – mondta el a National Geographic magazinnak Emily Voigt, aki könyvet írt az ázsiai arowanáról.

Voigt elmondása szerint a legtöbbet a Kínai Kommunista Párt egyik magas rangú tagja fizetett egy példányért, amit háromszázezer dollárért, azaz átszámítva nagyjából 93 millió forintért vásárolt meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik