Élet-Stílus

Kiderült, miért üldözték a rendőrök az autós üldözésben életét vesztő TikTok-sztárt

Gabriel Salazar kocsija a menekülés után fának csapódott és kigyulladt.

Az elmúlt hét egyik legsokkolóbb híre volt a közösségi média világából, hogy egy autós üldözés során életét vesztette a 19 éves amerikai TikTok-sztár, Gabriel Salazar. A rendőrség a tragédia után egy héttel új információkat hozott napvilágra a halálesettel kapcsolatban, amiből kiderült, miért vették üldözőbe a hatóságok a fiatalt, és miért borult fel végül az általa vezetett Chevrolet Camaro.

A Ladbible úgy tudja, Salazar autójában rajta kívül három mexikói személy utazott, mind a hárman illegális bevándorlók voltak. A csapat 90 mérföldre volt a mexikói határtól, amikor az autópálya-rendőrség üldözőbe vette őket, ők pedig ahogy tudtak, próbáltak menekülni. A rendőrök erősítést hívtak, akik elébe mentek a menekülőknek, és szögesdrótot húztak az útra, így próbálva megállítani Salazarékat. A művelet azonban rosszul sült el, a kocsi felborult és lángokba borult, mind a négy utas életét vesztette.

Gabriel Salazar a rövid közösségi médiás pályafutása alatt 2,2 millió követőre tett szert, rajongóit sokként érte a tiktoker halála. Követői mellett a nővére is megemlékezett róla az Instagramon, közös fotókat posztolt, és olyan szavakkal méltatta, hogy „ olyan tökéletes voltál, soha nem foglak elfelejteni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik