Szórakozás

Will Smith először beszélt arról, hogy nem monogám kapcsolatban élnek feleségével

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Nem akarták börtönként megélni a házasságot.

Will Smith a GQ magazinnak beszélt először arról, hogy feleségével, Jada Pinkett Smithszel nyitott házasságban élnek. Már korábban is bejárta a sajtót, hogy a két színész évek óta nem monogám kapcsolatban él, például azután, amikor Pinkett Smith a saját műsorában ült le beszélgetni férjével, hogy közölje vele, hogy megcsalta. Témaként azóta sem merült fel a házasságuk interjúkban, most viszont Will Smith elmondta, felesége családjában egyáltalán nem számítanak ritkaságnak a nem monogám kapcsolatok.

Kapcsolódó
Will Smith felesége egyenes adásban mondta el férjének, hogy viszonya volt
Jada Pinkett Smith saját műsorában beszélték ki a dolgot.

Azt is elmesélte, hogy feleségével való kapcsolatának jelentős részében monogámiában éltek de azért, mert ezt választották, nem pedig azért, mert ezt látták az egyetlen tartható formának.

Az igazság keresése az egyetlen módja a boldogságnak ebben az életben. Bizalmat és szabadságot adtunk egymásnak, abban a hitben, hogy mindenkinek meg kell találnia a saját útját. A házasság számunkra nem jelentheti a börtönt. Nem is javaslom ezt a fajta életformát mindenkinek, de az a szabadság, amit egymás kezébe adtunk ezzel és a feltétel nélküli támogatás számomra a szeretet legmagasabb szintje

Ajánlott videó

Olvasói sztorik