Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Tóth Gabi nekiment Dancsónak, Baukó Éva beszólt Tóth Gabinak

Mint minden héten, most is mutatjuk az egy évvel korábban legtöbb olvasót érdeklő cikkeinket.

A kormány által tavaly augusztusban kihirdetett raktárkoncertek miatt borult ki Baukó Éva a Facebook-oldalán, ahol sok felkiáltójellel együtt hosszan kifejtette, mi a problémája azzal, ha a járvány miatt munka nélkül maradt zenészek előre felvett koncertekért kapnak pénzt. A Való Világ negyedik szériájából ismert celeb Tóth Gabi koncertjét meglátva adta ki magából  az alábbiakat.

Kapcsolódó
Baukó Éva: Raktárkoncert az anyátok büdös picsáját!
Szerinte annyi pénzért, amit a zenészek a raktárkoncertekért kapnak, Mundruczó Kornél leforgatná a Kill Bill harmadik részét.

14 évesen oldja meg a település problémáit – ezzel a címmel készített videót az Index még tavaly májusban az almásfüzítői Udvardi Péterről, aki tizennégy évesen próbálja megoldani települése problémáit. Ezt a videót dolgozta fel pár hónappal később Dancsó Péter Problémamegoldó Peti haladéktalanul intézkedik! című videójában, mellyel eléggé kivívta a magyar YouTube és a celebvilág haragját. Dancsó ugyanis élcelődő stílusban beszélt Udvardiról, humorral kiforgatva az eredeti tartalomban elhangzottakat. Tóth Gabi reakcióját itt nézheti meg.

Kapcsolódó
Tóth Gabi és a fél YouTube nekiment Dancsónak, mert kifigurázott egy 14 éves fiút
A videót már törölte Dancsó, de utóhatása maradt.

Már jóval korábban elkezdődhetett Mészáros Lőrinc és feleségének válásának folyamata, írta az mfor.hu a cégpapírok alapján. Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla céges érdekeltségeire rákeresve ugyanis tavaly kiderült, hogy megváltozott bejegyzett lakcíme: akkor már nem egy felcsúti cím szerepelt a neve mellett, hanem egy Budapest XII. kerületi ingatlan a Kikelet utcában.

Kapcsolódó
Ide költözött Felcsútról Mészáros Lőrinc felesége
Megváltozott Mészárosné Kelemen Beatrix bejegyzett lakcíme.

Érdekes dokumentumfilmet vetítettek egy éve a Channel 4 csatornán. Vetkőző férfiakról szólt és az egyik nyilatkozótól azt is megtudhattuk, milyen speciális elvárások vannak a csapatukba kerülésüket illetően.

Kapcsolódó
Ahol minimum 20 centis pénisz kell a tagsághoz
Megosztó film egy brit chippendale-csoportról.

És ha már péniszméret: nagyot ment egy másik cikkünk is, amiben arról írtunk, mi is kell igazából a női orgazmushoz.

Kapcsolódó
A nők orgazmusához nem szükséges a behatolás, és a méret sem lényeg
Rossz, ha saját magunk számára írunk elő bizonyos viselkedést vagy teljesítményt a szexben, ez kudarchoz vezethet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik