Szórakozás

Ijesztő TikTok-videón mutatta be egy nő, miért van mindig behúzva nála a függöny

TikTok/lucy.2481
TikTok/lucy.2481
Rémisztő lehet így élni.

Az emberek folyamatosan azt kérdezik tőlem, miért van nálam mindig behúzva a sötétítőfüggöny.

Ezzel a felvezetéssel rakott fel egy videót a TikTok-oldalára egy Skóciában élő nő, aki előbb azt mutatta meg, hogyan ül a szobájában, a behúzott függöny mögött, majd azt, hogy mit is lehet látni a függönyön túl.

Az ablakon kinézve ugyanis egy igencsak ijesztő látvány tárul a nézők elé. A nő középkorú férfi szomszédja, aki a kerítésen túl, egy bokor ágai mögé bújva bámul át hozzá.

Hogy szándékai mennyire nem barátságosak, azt jól mutatja, hogy azonnal elbújt, amint meglátta, hogy felvétel készül róla. Látszólag egy létráról mászott le, ami jól bizonyítja, hogy nem csak épp a kertben sétált, és éppen átnézett, hanem kukkolta a fiatal nőt.

@lucy.2481

Now you know 🥴 ##neighbours ##neighbourhoodwatch ##funny ##imcrazy ##equestrian ##horse ##Scotland ##crazypeople ##stalker ##England

♬ i am fckin crazy - tan

A nőnek egyes azt tanácsolták, hogy vegyen gázspray-t, vagy pitbullokat, mások azt, hogy azonnal jelentse az esetet a rendőrségen – írta az Indy100. Ez utóbbira több nő is azt írta, hogy teljesen felesleges, mert amikor ők szóltak a rendőröknek, hogy valamelyik szomszéd kukkolja, akkor nem tettek semmit. Egyikük leírta:

Férfi szomszédom egy hónapon keresztül videózta a hálószobám ablakát, és a rendőrök nem csináltak semmit.

Egy hasonló esetről beszámoló nő elmondta, a rendőrök nem tettek semmit, mert a szomszédja nem követett el birtokháborítást, és egy megoldás maradt:

Fel kellett húzni egy magas fémkerítést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik