Szórakozás

Videón a világ leglazább orángutánja, aki felvette a látogató elejtett napszemüvegét

TikTok/Olita Tetsu
TikTok/Olita Tetsu
Az indonéziai állatkert vendége még azt sem bánta, hogy elveszett a napszemüvege, a felvétel amit csinált, minden pénzt megért.

Elvesztettem egy napszemüvegem, de cserébe lett egy nagyon jó történetem.

Ezzel a szöveggel osztotta meg TikTok-oldalán egy nő, hogy mi történt, amikor véletlenül beejtette a napszemüvegét az orángutánok kifutójába egy indonéz állatkertben. A Daily Mail cikke szerint Olita Tetsu még márciusban látogatott el Bogor városánál található Taman Safari parkba, de csak most, augusztus elején tette fel TikTok-oldalára azt a videót, amit e cikk megírásakor már több mint 45 milliószor néztek meg.

A nő elmondta, hogy a napszemüvege akkor esett le a fejéről, amikor behajolt, hogy jobban lásson, és pár perccel később egy nőstény orángután, kezében a kicsinyével, hogy megnézze, mi lehet az. A nő biztos volt benne, hogy a napszemüvegnek vége, és az orángután tönkre fogja tenni, de ennek végül pont az ellenkezője történt.

Az orángután ugyanis azonnal tudta, hogy mire is való, és felpróbálta azt. Majd a videón látható, ahogy egy kicsit távolabb ülve hordja a napszemüveget, és még kicsinye kezét is arrébb lökte, amikor az megpróbálta levenni a fejéről. Végül visszadobta a napszemüveget a látogatóknak.

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story ##monke

♬ original sound - Lola Testu

A világsajtót bejáró videó hatalmas sikert aratott a TikTokon: négy nap alatt 45 milliós nézettséget ért el, 11 millióan like-olták, és több mint 160 ezer komment érkezett rá. A nő egyébként már márciusban is feltett egy másik videót az napszemüveget viselő orengutánra, de az akkor valamiért nem ért el nagy sikert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik