Szórakozás

Dér Heni: Ne fájjon már, hogy Tóth Gabi énekel a pápa előtt és az se, hogy Nagy Feró Kossuth-díjat kapott

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte inkább tisztelni kéne őket azért, amit elértek.

Az énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg a véleményét arról, hogy szerinte mennyire rossz irány, hogy az emberek többsége ítélkezik minden fellett. Ugyanakkor hozzátette, hogy bízik abban, hogy a követői és még azon túl is akadnak olyanok, akik nem folyamatosan a rosszat látják másokban.

Kapcsolódó
Dér Heni megmutatta 3 hónapos kisfiát
Ezúttal már az arca is látszik a fotókon.

Mindenki másképp csinálja alapon ne fájjon már, hogy @tothgabi énekel a pápa előtt és az se fájjon, hogy @nagyferobeatrice Kossuth-díjat kapott!! Csináld utána, vagy ne csináld, szerintem inkább csak tiszteld!! Ne borulj ki a pedagógusra, mert igyekszik nevelni a gyereked.. Ne gyűlölködj azért, mert sok vagy kevés ruha van valakin a színpadon!! A színpad – ugyanúgy mint a színházban is – egy platform, nem a boltban találkozol az illetővel!!

– kezdte posztjában Dér Heni.

Hiszem, hogy rohadtul felébred mindenki, mert egyre nehezebb így mosolyogni… Pedig meg kellene tanulni minél hamarabb és nem azon rugózni, ki mit tett le az asztalra!! Először gondolkozz el, te mit tettél le, aki megkérdezed!!! Visszasírom lassan a gyerekkorom, pedig egy balkán háborút is erősebben, emberségesebben éltünk meg, mint ami most zajlik a világban!! Hiszem, hogy az augusztus 20.-ból nem csak a fikázás marad meg, hanem az ideológia is, valójában mit is ünnepelünk!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik