Szórakozás

Dér Heni megmutatta 3 hónapos kisfiát

Ezúttal már az arca is látszik a fotókon.

Az énekesnő májusban szülte meg első gyerekét, Bendegúz pedig már néhány naposan a Story címlapjára került. Később Dér Heni videóklipjében is szerepelt és fotókon is láthatták már a rajongók. Az énekesnő azonban mindig ügyelt arra, hogy a kisfiú arca nem látszódjon.

A Story legújabb számában viszont címlapon mutatkozott be a család. Dér Heni pedig arról is beszélt, hogy 3 hónapos fiával annyira könnyű az élet, hogy már a kistesón gondolkodnak.

Az éjszakákat majdnem végigalussza, hat órán át fel sem ébred. Nem hasfájós, nem sírós, viszont nagyon jó fej, mosolyog, nevet, nagyon cuki. Ezer százalékig biztosak vagyunk benne Gergővel, hogy ennek köszönhetjük, hogy ilyen őszinte a mosolyunk. Olyan felhőtlen és harmonikus az életünk vele, amilyen már a várandósság ideje alatt is volt. Ha mindez ilyen marad, jöhet is a második baba, mert így könnyen kedvet kapunk. Nem tűnik távolinak a családbővítés.

Dér Heni az interjúban azt is elmondta, hogy voltak olyan ismerősei, akik nem gondolták, hogy jó anya lesz, pedig Bendegúz érkezése teljesen megváltoztatta.

Sajnálom, hogy későn váltam anyává, mert ez egy csoda, de ugyanakkor örülök is neki, mert erre tényleg meg kell érni. Sokan kételkedtek bennem a távolabbi ismerőseim közül, akik azt látták, hogy egy fiús, karrierista nő vagyok, és azt gondolták, hogy sose lesz nekem annyira fontos egy gyerek, mint a munka. Márpedig de. Eltűnt a fiús énem, amivel eddig daráltam a férfiakat, mert nincs rá szükségem, megtaláltam az igazit.

Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik