Szórakozás

Rémálom randevú: a vacsora közben jelent meg partnere halott barátnője

Minden jól alakult, amikor a férfi arca egyszer csak falfehérré vált, és elmenekült a vécére.

Rémálomszerű randija volt egy húszéves nőnek az angliai Lancaster városában, ami eleinte nagyon alakult, egészen addig, amíg az ismerkedős első találkozást félbe nem szakította randevúpartnere rákban meghalt barátnője. Az esetről a Hannah nevű nő a LancsLive című helyi lapnak számolt be.

A nő elmondta, hogy a Tinderen találkoztak a férfival, és a Royal Kings Arms szálloda éttermében tartották az első randijukat. Az ismerkedés közben a meg nem nevezett férfi szívszorító történetet adott elő arról, hogy milyen nehezen tudta túltenni magát azon, hogy meghalt rákbeteg barátnője, és még egy fényképet is megmutatott róla.

Minden jól ment, amíg egyszer csak felnézett, falfehérré vált az arca, és elrohant a vécére.

Hannah a lapnak elmondta, nem nagyon értette, hogy mi történt, és gyorsan körbenézett.

Megfordultam, és megláttam egy lányt, aki pontosan úgy nézett ki, mint az a nő, akinek a képét megmutatta. Először azt hittem, hogy hallucinálok, de aztán odajött hozzám. Kiderült, hogy a halott barátnő egyáltalán nem volt halott. Sőt, két közös gyermekük is van, és a nő azt hitte, éppen túlórázik, hogy eltartsa őket.

A „halott” barátnő elmondta Hannah-nak, hogy ő már a hatodik lány lehet, akinek a férfi előadta a „halott barátnős” történetet. Hannah ekkor gyorsan kifizette a számla ráeső részét, majd sietve távozott, de azt még hallotta, ahogy a nő üvöltözni kezd az étteremben a közben az asztalhoz visszatért barátjával.

A halott barátnős, vagy feleséges történettel úgy látszik sokan próbálkoznak. Júniusban számoltunk be egy nő esetéről, aki elment randizni egy férfivel, aki azt mondta, meghalt a felesége, de aztán kiderült, hogy igazából nagyon is él.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik