Élet-Stílus

Elment randizni egy férfivel, aki azt mondta, meghalt a felesége, de igazából nagyon is él

Pedig tök normálisnak tűnt a férfi, állítja a nő.

A tiktoker Sissyhankshaw mesélte el, hogy a Tinderen megismert egy férfit, egy 25 éves tanárt, aki nagyon úgy tűnt, rendben van: futó volt, kedves és nagy reményeket fűzött hozzá. A férfinek van egy fia is, de azt mondta: az anya, a felesége egy tragikus balesetben életét vesztette, így egyedül neveli a gyereket.

Sissyhankshaw a randi után „természetesen” utánanézett egy kicsit a férfinak, és rátalált az elvileg halott felesége Instagramjára, amiből kiderült, valójában nagyon is él.

Megsztalkerkodtam az Instagramon, aztán visszatértem, hogy megmutassam a barátomnak, és észrevettem, hogy van egy új posztja.

Tovább keresgélt a nő után, rátalált az egész családra, hogy hol dolgozott eddig, és arra is, hogy még együtt van a férfivel.

Szembesítette a férfit azzal Sissyhankshaw, mit talált.

Erre ő azt mondta, hogy hazudok, és a felesége halott.

A Mirror arról ír, hogy a kommentelők közül többen is hasonló esetekről számoltak be. A tiktoker később arról is beszámolt, hogy felvette a kapcsolatot a feleséggel, ráírt Instagramon, de sose nézte meg az üzenetét.

Sissyhankshaw-ra azonban azóta úgy tűnik, rátalált a szerelem, ugyanis ő az, aki már arról is posztolt, hogy csak miután megvásárolták, vették észre, hogy a házukban van egy rejtett szoba.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik