Szórakozás

Kelly Clarkson házastársi tartásdíjként havi 200 ezer dollárt utal volt férjének

Michael Buckner / Getty Images for Celebrity Fight Night
Michael Buckner / Getty Images for Celebrity Fight Night
Szűkösen meg lehet élni ebből az összegből.

Nemrég Dr. Dre kapcsán írtunk arról, hogy az amerikai rapper 300 ezer dollárt fizet havonta az exfeleségének tartásdíj gyanánt, ami forintban a 90 milliót is meghaladja.

Kapcsolódó

Hasonló helyzet van Kelly Clarkson és Brandon Blackstock esetében: 2020 szeptemberéig voltak házasok, ám a bíróság csak most hozott ítéletet néhány kérdésben. Kiderült, hogy az énekesnőnek havi 200 ezer dollárt kell perkálnia férjének házastársi tartásdíjként, ebben némi gyermektartásdíj is szerepel bizonyos mértékben. Magyarul: 61 millió dollár üti Blackstock markát havonta.

A kezdeti összeg, amit a férfi szeretett volna, sokkal több volt: nagyjából 450 ezer dollárt kért volt feleségétől, de ennek a kérésnek nem adott helyet a bíróság. Két évig fogja kapni az összeget, utána jelentősen csökkentik majd.

Clarkson sajtósai a People-nek elmondták, ebben az esetben egy dolog volt fontos az énekesnőnek: hogy ne sérüljenek a válásban gyerekeik. Persze az indokolatlan kérésekkel is kezdeni kellett valamit, amelyek exférjétől és annak ügyvédeitől érkeztek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik