Szórakozás

Tóth Andiért elkezdtek aggódni a rajongói új dalának szövege miatt

TV2
TV2
Megint az érzéseiről énekel.

Tóth Andi az elmúlt hónapokban több új dallal is jelentkezett és nem először énekel arról, hogy milyen nehézségekkel szembesült élete során. A legfrissebb megjelenése után azonban komolyan elkezdtek aggódni a rajongói, hogy minden rendben van-e az énekesnővel.

Kapcsolódó

Tóth Andi elmondta, hogy a mostani, Vétkeztem című dala nem az új albumának a része, de mindenképpen szerette volna kiadni. A szövege viszont annyira sötét, hogy nem meglepő, amiért a kommentelők a dicséretek mellett az énekes lelki állapotáról érdeklődtek.

A dal egyik verséje így hangzik:

Hidd el az örömöt és nem a balhét keresem Miért hagyod hogy úgy éljek hogy nem vagyok szeretve Tudom, hogy nem vagyok egy könnyű eset nem nem Keresztül mentem sok szaron, voltam lent lent Mégis úgy tudok szeretni ahogy senki Meghalnék érte tudod te is, lehet bárki Bár ne kéne éreznem így mindent Az sem segít hogy zenész vagyok és ismert Küzdöttem már minden démonommal, Nem látok tisztán körülöttem sok fal, Nem kell a szívem ezért nem viszem magammal Azért iszom hogy ne érezzem a sok szart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik