Szórakozás

Britney Spears elég konkrétan elküldött az anyjába mindenkit

Vivien Killilea/Getty Images for GLAAD
Vivien Killilea/Getty Images for GLAAD
A családját és a kommentelőket is.

Az énekesnő tegnap már megosztott egy burkolt üzenetet a húgának és úgy tűnik, ettől annyira erőre kapott, hogy posztolt egy másikat is, amit már nem virágnyelven fogalmazott meg és ha már belejött, a kommentelőket is helyre tette.

Kapcsolódó
Britney Spears a közösségi oldalán fakadt ki egy hozzá közel álló személyre
A kommentelők szerint az üzenet egyértelműen a húgának szól.

Azoknak, akik kritizálják a táncos videóimat… nézd, nem fogok mostanában egyetlen színpadon sem előadni, amíg az apám dönt arról, hogy mit viselhetek, mondhatok, csinálhatok vagy gondolhatok🚫🙅🏼‍♀️ 🚫!!!! Ez van már 13 éve… Szóval sokkal inkább osztok meg videókat a nappalimból, mint a vegasi színpadról.

– kezdte Britney Spears, aki azt szeretné elérni, hogy végre kikerüljön apja felügyelete alól.

Az sem tetszik, hogy a húgom megjelent egy díjátadón és az ÉN DALAIMMAL lépett fel. Az úgynevezett támogató hátországom nagyon mélyen megbántott. Ez a gyámság kinyírta az álmaimat… szóval az egyetlen dolog, ami megmaradt nekem az a remény. Egyáltalán nem tetszett a dokumentumfilm, ami felhozta a múltam legmegalázóbb pillanatait, amiken már régen túl vagyok. Azoknak a nőknek pedig, akik szerint furcsa, hogy még most is hiszek a tündérmesékben azt üzenem, hogy basszák meg magukat🖕🏼 !!!!! Ahogy mondtam, a remény az egyetlen, amim van most.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik