Szórakozás

Széphalmi Juliska sürgősségire került: Mindenki nagyokat nevetett, hogy úgy hívnak, Sánta

RTL Klub
RTL Klub
A színpadon sérült le.

A táncos nagyon örült, hogy a karantén után megindult az élet. Azóta megjárta a Survivort és a színházi munkái is elkezdődtek, de egy hétvégi baleset miatt ismét le kell állnia. Szombaton még a testvére esküvőjén indította a napját, késő délután azonban szegedre kellett utaznia a Jézus Krisztus Szupersztár nyilvános főpróbájára.

A második felvonás végén a szupersztár számban egyszer csak letapadt a cipőm egy fordulásnál, kiugrott a térdem és a földön találtam magamat. Nem tudtam megmozdulni, úgy húzott ki egy kollégám a színpadról. Aztán elvitt a mentő, röntgen, nem szakadt el, nem tört le csont, viszont ahhoz, hogy kiderüljön mi is van belül szakrendelésre kell mennem

– kezdte posztjában Széphalmi Juliska, aki ugyan válófélben van már, de hivatalosan még a Sánta nevet is viseli, ami miatt a kollégái viccelődtek rajta.

Kapcsolódó

Furcsa állapot. Nem tudom mozgatni a lábam, nagyon lassan tudok csak bicegni, mindenki nagyokat nevetett, hogy úgy hívnak Sánta..Szerintem nem olyan vicces.☹️ Nem tudom még hogyan tovább. Hétfőn megyek egy szuper dokihoz, ahol majd minden kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik