Szórakozás

Harry herceg elmesélte, hogy feleségét mi tartotta vissza az öngyilkosságtól

Paul Grover - WPA Pool/Getty Images
Paul Grover - WPA Pool/Getty Images
A herceg szégyelli magát, amiért ilyen helyzetbe hozta a párját.

Harry herceg az Oprah-val közös dokusorozatában mesélt több személyes dologról is, amiről eddig nem tudhatott a nyilvánosság. Például arról, hogy az alkoholhoz és drogokhoz nyúlt anyja halála után, miután azt érezte, hogy az apja nem támogatja a gyászában.

Kapcsolódó
Harry herceg szerint anyja halála hajszolta bele őt az alkoholba és drogokba
Szerinte apja, Károly herceg nem kezelte megfelelően fiai mentális egészségét.

Emelett azt is megosztotta, hogy felesége, Meghan Markle az öngyilkosságot fontolgatta, amikor már várandós volt fiukkal, Archie-val. Épp a királyi család egyik eseményére készültek, amikor Meghan megosztotta érzéseit Harry herceggel, aki azóta is szégyelli, ahogy a helyzetet kezelte.

Ha valamit, hát azt szégyellem, ahogy kezeltem a dolgot. Persze az egész a rendszer miatt volt, amiben éltünk, a felelősség és a kötelesség miatt, de csak gyorsan átöleltük egymást, aztán átöltöztünk és már mentünk is a jótékonysági estre, ahol aztán úgy tettünk a fotósok előtt, mintha minden rendben lenne. Az nem volt opció, hogy azt mondjuk: »Tudod mit? Ma este ezt kihagyjuk.« Amíg ott ültünk a székünkben, szorítottuk egymás kezét, aztán, amikor kialudtak a fények Meghan elsírta magát. Sajnáltam őt és mérges voltam magamra, amiért beleragadtunk ebbe a szituációba. Szégyelltem, hogy ilyen rosszra fordultak a dolgok

– idézi a JustJared Harry herceget, aki azt is elmondta, hogy felesége miért nem engedett sötét gondolatainak.

Az egyetlen, ami megakadályozta benne, hogy belátta, mennyire igazságtalan lenne velem szemben ez, mindazok után, ami az anyámmal történt. Nem akarta, hogy elveszítsek még egy számomra fontos nőt, aki ráadásul a közös gyerekünket várja. A legijesztőbb dolog számára az öngyilkos gondolatok tisztasága volt. Nem őrült meg, nem tabletták vagy alkohol hatása alatt volt. Teljesen józan és ép elméjű volt, mégis ezekkel a gondolatokkal ébredt fel az éjszaka közepén.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik