Szórakozás

„Kírát megmasszírozta egy fiú egy szállodában” – így kezdődött Járaiék nyitott házassága

RTL Klub
RTL Klub
Az ÉdesKettes című rádióműsorban mesélte ezt el.

A Sláger FM ÉdesKettes című műsorában vendégeskedett Járai Máté (amit egyébként Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám vezetnek), aki arról mesélt a házigazdáknak, hogy miként is indultak el Járai Kírával a nyitott házasság útján.

Tulajdonképpen már a kapcsolatunk elején tisztáztuk azt, hogy nem hiszünk a monogámiában. A világ legfontosabb emberei vagyunk egymás számára, bármit megtennénk a másik boldogságáért, nem kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünk. Azonban azt gondoljuk, ahhoz, hogy ezt megélhessük szükség van egy bizonyos fajta szabadságra, amelyben a másiknak lehetősége van testi kapcsolódásra mással is. 14 évvel ezelőtt történt, amikor Kírát az egyik szállodában megmasszírozta egy fiú. Később pedig be is jelölte őt a közösségi oldalon, egyértelműek voltak a szándékai. Láttam, hogy ez a fiú nem lesz a férje, ugyanakkor úgy voltam vele, hogy nem foszthatom meg attól, hogy másnak is bálványozott nő legyen, miért ne kaphatná meg mástól is ezt. Én úgy éreztem kutya kötelességem ezt megadni neki. És van, amikor nekem van erre szükségem.

Azt nem merné tanácsolni, hogy mindenki kövesse a példájukat.

Nem mondom, hogy mindenki így nyisson és éljen, nekünk viszont ez működőképes. Azért is beszélek erről és nem kezelem tabuként, mert egyrészt számomra kevés olyan téma van, amiről ne beszélnék nyíltan, másrészt talán ezáltal könnyebben elfogadják azt, hogy van ilyen és mi így működünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik