Szórakozás

A Halálos iramban 9. legvadabb mutatványát egy kilencéves találta ki

ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
Nem tudjuk, hogy ez jó vagy rossz előjel a filmet tekintve.

Június végén érkezik a mozikba a Halálos iramban 9., melynek kapcsán egyre nagyobb a felhajtást az amerikai médiumokat tekintve. Legutóbb Vin Diesel például azt nyilatkozta, a filmeket átölelő szerelmi szál az egyik legszebb, amit valaha vászonra vittek.

Kapcsolódó
Vin Diesel: A Halálos iramban a filmtörténet legszebb szerelmi története
Jön a sorozat 9. része, a színész nem tartózkodott a nagy szavaktól.

A szavakkal bátran dobálózik, a Halálos iramban 7. kapcsán például azt mondta, a CGI Paul Walker filmvégi megjelenése a filmtörténelem legjobb jelenetévé vált.

Kapcsolódó
Vin Diesel szerint ez az egyetemes filmtörténelem legjobb jelenete
A kijelentés csak azért állhatja meg a helyét, mert a Pumpedék című reality egy sorozat volt.

Justin Lin rendezőt sem érdemes kihagyni, aki pár hete azt mondta, a széria egy nap összefonódhat a Jurassic Worlddel is. Most újfent ő nyilatkozott az Empire magazinnak, elmondva, a kilencedik etap legőrültebb autós mutatványa saját, kilencéves fia agyából pattant ki.

A lapnak elmesélte, a gyerek is elkísérte Londonba, míg munkálatokat folytattak, és mivel ilyenkor egy módja van az együtt lógásuknak, így fia is követte minden megbeszélésre.

Az új film egyik jelenetében egy szakadékba zuhanó autó úgy jut át a túloldalra, hogy egy hatalmas mágnessel felkapja egy repülő, majd átviszi.

Ez a kilencéves gyerek ötlete volt, miután játékautókkal próbálgatták a jelenetet.

Mondtam a fiamnak, Jakob, át kell jutnod a túloldalra, hogy csinálnád? És Oqwe felvetette a repülős ötletet és a többit. Többszáz órán át agyaltunk, és azt hiszem, ő végig figyelt, megértette a karaktereket, a motivációikat is.

2:50-től látható az említett jelenet:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik