Kultúra

Vin Diesel: A Halálos iramban a filmtörténet legszebb szerelmi története

Universal Pictures / Collection Christophel via AFP)
Universal Pictures / Collection Christophel via AFP)

Az újranyitó mozik egyik első nagy dobása lehet a Halálos iramban 9. része, amit június végén mutatnak be. A film reklámkampánya gőzerővel zajlik: az előzetesben kamionnal lőnek ki egy vadászrepülőt, Justin Lin rendező pedig azt nyilatkozta, nem zárja ki, hogy bikanyakú hősei egyszer majd a Jurassic World dinóival is megmérkőzzenek.

A sorozat főszereplője, Vin Diesel most még erősebbet mondott az EW magazinnak. Arról beszélt, hogy az általa játszott Dom Toretto és a Michelle Rodriguez megformálta Letty kapcsolata a filmsorozat érzelmi magja, és mára ez került a Halálos iramban középpontjába. Diesel úgy fogalmazott:

Dom és Letty szerelme lehet a filmtörténet legfontosabb szerelmi története. Két évtizede követjük őket, úgyhogy érthető, miről beszélek.

Az Elfújta a szél, a Casablanca és a Titanic szerelmeseiről nem esik szó a cikkben. 2015-ben, a Halálos iramban 7. részének bemutatója előtt Vin Diesel azt nyilatkozta, ha van igazság, az ő filmjük fogja nyerni az Oscar-díjat a legjobb film kategóriájában, de végül nem az nyerte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik