Szórakozás

Fejjel lefelé, kötélen lógatva fotózták Justin Biebert a GQ májusi számához

Elég mozgalmas lett a fotósorozat.

Justin Bieberrel a címlapon jelent meg a GQ magazin legújabb, májusi száma, melyben a fotózás mellett természetesen nagyinterjú is készült az énekessel. A címlapfotó már ránézésre is veszélyes mutatványnak tűnik, ugyanis Bieber fejjel lefelé lóg a levegőben, a testét kötél rögzíti, a háttérben pedig csak természetet látni. Simán elképzelhető, hogy zöld háttérrel készültek a képek, mindenesetre elég látványos lett a végeredmény.

Az interjúban szó esik arról, hogy milyen hatással volt Bieberre, hogy gyerekként lett sztár, és hogyan tudott túllendülni a mélyponton, vagyis azon az időszakon, amikor rendszeresen fogyasztott kábítószereket és alkoholt.

Ebben az iparban vannak emberek, akik sajnálatos módon mások bizonytalanságából táplálkoznak, és megpróbálnak hasznot húzni belőle. Amikor ez történik, nagyon dühítő. És akkor itt vagy, egy dühös fiatal felnőttként, akinek nagy álmai vannak, ez a világ pedig olyan emberré változtat, amilyen nem szeretnél lenni. Egy szép napon pedig felkelsz és rájössz, hogy a kapcsolataid el vannak cseszve, boldogtalan vagy, ellenben mindent megkaphatsz a világon. Mégis azt érzed, hogy »mit ér az egész, ha még így is üresnek érzem magam belül?«

– fejti ki, majd elmagyarázza, hogy a felesége, a stabilitás és a hit segített megtalálni önmagát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik