Szórakozás

Rengeteg hűtlen férfit buktatott le a társkeresők nyomozója

A brit nő harmincas évei végén kezdett újra randizni. Aztán lett egy fura hobbija.

Elképesztő online nyomozói munkát végezve tucatnyi férfit buktatott le egy brit nő.

Alexandra Bingley már hét éve nagyüzemben leplezi le a félrelépőket a Tinderen és más társkereső oldalakon. A 45 éves manchesteri ügyfélszolgálati menedzser 2014-ben, fél évvel a válása után kezdett el újra ismerkedni – írja a Sun. A 30-as éveinek végén járt, és nem igazán volt felkészüve arra, hogy milyen a párkeresésre szolgáló alkalmazások világa: pillanatok alatt megrohanták a szexuális tartalmú üzenetekkel, sorra kapta a nemi szerveket ábrázoló kéretlen fotókat.

Alexandra ezek után elég hamar rákapott a pasidetektív szerepre: a legváltozatosabb módszereket használva buktatja le a nős férfiakat, hűtlen barátokat.

Először is: a potenciális randipartner fényképét bedobja a Google képkeresőbe: ilyenkor kiderülhet, hogy az illető valaki más fotóját használja – a nő nemcsak olyan esettel találkozott, hogy valaki ősrégi fényképpel ismerkedett, de olyan férfival is összeakadt, aki egy haverja képét állította be saját fotójának. A pasidetektív ezen kívül a következő technikákat alkalmazza:

  • kielemzi a képeket: visel-e olyan ruhát, amin céges logó van,
  • megnézi, van-e az utcaképen tábla, amiből kiderülhet bármilyen információ,
  • ha a férfi azt állítja, egyedül él, saját lakásban, megnézi a fürdőszobai képen látható-e olyan kozmetikum vagy eszköz, ami lebuktatja,
  • ha van egy név, egy város, egy cégnév vagy egy korábbi iskola, könnyű rábukkanni az illetőre Facebookon – ott kezdődik az igazi adatbányászat.

Alexandra végignézi a Facebookon a férfi családját, a barátait, a korábbi kommentjeit. Sikerült már családtagokon keresztül kiderítenie, hogy az illető, aki egyedülállónak mondta magát, valójában épp nemrég lett apa.

Így járt egy hármas szexszel kapcsolatban érdeklődő tanárral is a Tinderen, aki egyébként nagyon tetszett neki. A pasi úgy bukott le, hogy az egyeteme logója volt a pólóján, ez alapján sikerült kideríteni, hogy barátnője van, akinek nemrég kérte meg a kezét, és épp most született közös gyerekük.

Alexandra Bingley „különös kegyetlenséggel” buktatta le: amikor a férfi megkérdezte, ki lehetne a harmadik a csoportos szexben, a nő elküldte a tanárnak a menyasszonya fotóját.

Alexandra a profizmusát immár mások szolgálatába is állítja: a Facebookon létrehozott egy csoportot, ahol segít a találkák előtt állóknak információt szerezni a randipartnerről.

Bingley egyébként három éve él kapcsolatban. A munkahelyén jött össze párjával – természetesen előtte alaposan átfésülte az internetet, felkutatva minden, a férfival kapcsolatban fellelhető információt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexandra Saffer (@smilealexishere) által megosztott bejegyzés

 

Kapcsolódó
Csinált egy Tinder-profilt a „rendetlen” unokájának, hogy legyen végre valakije
A brit nagymama kissé túl aktív volt, de úgy tűnik, hogy meg is lesz az eredmény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik