Szórakozás

A Parlamentbe is vigyél magaddal egy kutyát!

24.hu
24.hu
Komoly kihívója akadt a népszerűségi versenyben Katz Dávidnak, méghozzá Töpi személyében. Töpit az interneten találta meg egy ideiglenes örökbefogadással foglalkozó menhely oldalán. Miután magához vette, a kutya mindenhová elkísérte, ami nem maradt következmények nélkül.

A Pacsi Kutyamenhely Alapítvány a többi állatmenhelyhez hasonlóan is nehéz kihívásokkal küzd a pandémiás időszakban. Mit jelent ideiglenes örökbefogadónak lenni és miként próbálnak megfelelni az új kihívásoknak a menhelyek? Videónkban erre kerestük a választ.

 

Előző videónkban egy babakocsi tisztítással foglalkozó vállalkozást mutattunk be. A Flora MiniWash évek óta babakocsi kölcsönzéssel foglalkozott, főleg turistákra, utazó családokra építettek. A koronavírus miatt azonban nullázódott ez a tevékenységük, ezért újraterveztek, és egy új szolgáltatást indítottak.

Kapcsolódó
Úristen, de undorító ez a babakocsi! Hogy éli túl a gyerek ezt a gyerekkort?
Ismeritek azt a mondást, hogy tiszta babakocsi, rendes ház? Katz Dávid emiatt került cikis helyzetbe. Lánya babakocsija szép járgány, a gyerek is szereti, úgy általában, de egy-két makacs folt valahogy mindig rákerül a járgányra. Egy krimibe illő eset után úgy dönt, elviszi a járművet egy babakocsi tisztítással foglalkozó vállalkozáshoz.

Szponzorált tartalom

Videósorozatunkban megismerhetik a Vodafone Ready pályázat kiemelt győzteseit, akik megmutatják, hogyan fordították át a nehéz 2020-as évet igazi sikersztorikká. A már létező offline üzleti megoldások a digitalizáció segítségével váltak online sikerré, ezekben a megoldásokban segít a Vodafone Business. A videó a Vodafone támogatásával készült.

Olvasói sztorik