Szórakozás

Metzker Viktória: Paraszt módon kritizálni a külsőm, az egy határon túl megy

TV2
TV2
Kapott egy negatív kommentet.

A lemezlovas a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy milyen kritikát kapott.

Képzeljétek az előbb kaptam egy üzenetet (egy hímnemű írta, nem tudom férfinak hívni) a legutóbbi képemre, miszerint “ritka ronda vagyok”. Néha elgondolkozom azon, hogy az ilyen rosszindulatú, tahó megjegyzések mire jók? Miért kell bántani valakit a külseje miatt…? Vagy úgy egyáltalán bármi miatt? Miért? Ettől jobb lesz neki?

– tette fel a költői kérdést Metzker Viktória, aki a kommentelőkkel továbbvitte a témát és elmondta, hogy őt nem viselik meg az ehhez hasonló megjegyzések, de muszáj szót emelnie az ügy miatt.

Kapcsolódó
Nicsak, ki vagyok? döntő: a Tigris lett a győztes, aki Metzker Viki volt
A második helyezett a Baba lett, aki Mihalik Enikő volt.

Nem kell engem dicsérni, ajnározni stb. Ez az oldal azért van, hogy a bulik mellett itt is tudjuk tartani a kapcsolatot azokkal akiket kedvelek és gondolom viszont is így van. De paraszt módon kritizálni a külsőm, az egy határon túl megy…azt már én sem nyelem le…és nem is kell! Ne értsetek félre , igen, nyilván tisztában vagyok magammal. És egyébként elégedett vagyok magammal és a párom is velem…szerintem ez a legfontosabb! Itt az ok nélküli bántalmazás, a cyberbullying a lényeg! Mert nagyon sok emberről ez nem pereg le, aki gyengébb lelkületű, megviseli egy ilyen…könyörgöm ha ilyet láttok, álljatok ki amellett, akit bántanak!

– írta a dj, aki azt is kiemelte, hogy azért mert ismert ember, még nem köteles eltűrni a verbális bántalmazást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik