Szórakozás

Bejelentették gyerekük nemét, de nem az okozott meglepetést, hogy lány vagy fiú

Ez így azért szórakoztató.

A nembejelentő buliknak az utóbbi években elég nagy divatja lett, és amellett, hogy kicsit túlspilázzák a szülők a dolgot, elég rossz hírekhez társul. Tavaly szeptemberben egy ilyen parti okozott erdőtüzet Kaliforniában, februárban pedig egy leendő apuka halt meg a nembejelentő bulival összefüggésben.

Nem igazán lehet egy ilyen eseményt normálisan megtartani, vagy komolyan venni, felesleges, – a BuzzFeed arról is ír, hogy – idejétmúlt, de.

De az újságírójuk talált egy olyan videót, ami mégis mosolyra fakasztotta.

A kanadai Manitóban él Charlette és Dan Fontaine, aki kegy nembejelentő videót készítettek egy csavarral. Abból ugyanis kiderült, a gyerek lány, és máris 12 éves.

A pár ugyanis még négy éve vette gondozásba Biancát, akit nemrégiben sikerült is örökbe fogadniuk.

A videóban a Harry Potter-es tematikájú pólóban a pár áll, kezükben egy fekete lufival. Az ebbe elhelyezett papírfecnik színéből derül ki, lányt vagy fiút várnak. Ahogy az szokás, ha kidurrantják és a konfetti kék, akkor fiú, ha rózsaszín, akkor lány érkezik.

Erre beugrik a képbe Bianca, kidurrantja a lufit (amely helyesen, rózsaszín fecnikkel volt megtöltve), és feltart egy papírt, amin az olvasható:

Egy lány. Egy 12 éves lány.

@charlettefontaine

Adoption Day!! We finally got to adoption our beautiful foster daughter after 1240days in care! ##adoption ##newmom ##itsagirl🎀

♬ original sound - Charlette Fontaine

Charlette a lapnak elmesélte a videó hátterét. Arról beszélt, hogy mikor belekezdtek az örökbefogadásba, ő csecsemőt akart. Jártak örökbefogadói felkészítő tanfolyamra, ahol elmondták nekik, hogy a két éven felüli gyerekeket gyakran „adoptálhatatlannak” tartják, mert mindenki csecsemőt akar.

Ez megragadt bennem és összetörte a szívemet.

Aztán négy évvel ezelőtt a Niagara-vízesésnél voltak, egy loonie-t vagyis egy kanadai egydollárost dobtak a vízbe, és megfogadták, bárkit is ajánlanak nekik fel, elfogadják. 24 órában belül jelentkezett náluk a hatóság, hogy Biancát gondozásba vehetik.

Az anya nagy Harry Potter-fanatikus, azért vannak varázslós pólóban, emiatt és az egydolláros miatt Bianca az „Egyetlen”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik