Szórakozás

Nem bírta ki röhögés nélkül a válogatást, ezért nem szerepel Tom Holland az új Star Wars-ban

Eugene Gologursky / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Eugene Gologursky / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Finn szerepére pályázott, amikor nem bírta a droidot imitáló színéstársa csipogását, és röhögőgörcsöt kapott a meghallgatáson.

A Marvel-filmek Pókemberét alakító Tom Holland nemrég interjút adott a Backstage magazinnak. A Just Jared híre alapján az interjúban a fiatal színészt megkérdezték arról, van-e olyan horrorsztorija egy meghallgatásról, amit szívesen megosztana.

Válaszát azzal kezdte, hogy van pár ilyen története, mert hajlamos rossz sorokat felolvasni vagy egyenesen rossz szereplőválogatásokon megjelenni. Majd rátért élete legcikibb filmes meghallgatására, ami konkrétan az új Star Wars-trilógiáé volt, ahol valószínűleg Finn karakterére pályázott:

Már a negyedik vagy az ötödik fordulónál tartottam. (…) Emlékszem egy jelenetre egy hölggyel, Isten áldja, aki csak hümmögött. Én olyanokat mondtam, hogy „Vissza kell mennünk a hajóhoz!”, miközben ő csak annyit mondott: „Bleep, bloop, bloop, bleep bloop.” Én meg egyszerűen nem bírtam abbahagyni a nevetést, annyira viccesnek találtam. Közben nagyon rosszul is éreztem magam, mert ő nagyon erősen próbálozott azzal, hogy beleélje magát az android vagy drón vagy akármi szerepébe, amiért odahívták. Természetesen nem kaptam meg a szerepet. Nem ez volt a legjobb pillanatom.

A renegát rohamosztagost végül a szintén angol John Boyega vitte vászonra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik