Élet-Stílus

Pornó miatt lehetetlenítettek el egy nőt a társkeresőoldalon

Aki ezen nagyon kiakadt, két okból is.

A 28 éves Bunny Colby érezte, hogy valami nincs rendben, hiszen hiába pörgette már órák óta a Bumble nevű, Amerikában igen népszerű randialkalmazást, egy kósza párra sem lelt. A Ladbible azt írja, a nő több ízben is felvette a kapcsoaltot az alkalmazás fejlesztőivel, aminek köszönhetően a helyzet egyre csak abszurdabb lett.

Először akkor írt nekik, mikor egyenesen arról értesült, hogy törölték a fiókját. Ekkor azt mondták neki, megsértette a felhasználói feltételeket azzal, hogy kereskedelmi tevékenyésget folytatott az oldalon. Colby viszont jelezte, hogy ő ilyet nem tett, így elkönyveték az egészet egy félreértésnek, a nő pedig visszakapta a profilját. Ám ott semmilyen aktivitást nem tapasztalt, és mint mondta, nem magát akarja fényezni, de ha valaki regisztrál egy társkeresőre, ott pár órán belül egészen biztos, hogy ráakad néhány párra. Őt azonban senki nem választotta, így egyre biztosabb lett benne, hogy a profilját elrejtették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bunny Colby (@bunnycolby) által megosztott bejegyzés

Mikor újabb panasszal fordult az ügyfélszolgálathoz, ők azt tanácsolták, vegye meg 25 dollárért a prémiumszolgáltatásukat, amivel jobb pozícióba hozhatja a profilját. Ám ezt követően sem történt változás, így a nő rákérdezett, konkrétan mivel sértette meg a fehasználói féltételeket, mit ítéltek kereskedelmi tevénységnek.

Erre közölték vele, hogy bár konkrétumokat nem mondhatnak, de ide tartozik minden olyan tevékenység, amivel pénzt lehet gyűjteni, így a direkt reklámozás, az influenszerkedés, vagy a Patreon, és a hozzá hasonló péngyűjtő linkek elhelyezése.

Colby itt értette meg, mi lehet a probléma, ugyanis neki van egy OnylFans-oldala, ahol pénzért cserébe kínál szexuális tartalmakat a követőinek kamerán keresztül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bunny Colby (@bunnycolby) által megosztott bejegyzés

Ugyanakkor elmondása szerint ezt nem tüntette fel a profilján, még az Instagramjához sem csatolt hiperhivatkozást. Épp ezért a nőt felháborítja a Bumble eljárása, és nem csupán azért, mert olyan dologgal vádolják, amit nem követett el, de azért is, mert diszkriminálják a felnőttfilmes szakma képviselőit.

Nyilvánvaló, hogy néhány ember számára ellentmondásos, amit a megélhetésért teszek, de az életemben minden más nagyon unalmas. Fizetem a számláimat, otthon vagyok a macskáimmal és olvasok. A bemutatkozásomba is csak annyit írtam, »Szeretem a macskákat, bla bla, bla«

– nyilatkozta az ellehetetlenített nő.

A lap megkereste a Bumble képviselőit is, ők azonban egyelőre nem kommentálták az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik