Élet-Stílus

Egy autó árából csináltatott magának feneket egy argentin modell

Az új hátsójáról készült fotóval örvendeztette meg nemrég több mint kétmillió követőjét Lissa Aires, argentin modell. A nő elárulta a pontos méretét, és azt is, mennyit költ plasztikai műtétekre.

A hatalmas domborulatokkal megáldott Lissa Airesnek több mint kétmillió követője van az Instagramon. A fiatal nő egy január 11-én élesített posztban mutatta meg először rajongóinak a plasztikai nagyobbítás utáni hátsóját – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Aires elárulta, hogy a feneke 47 incses, vagyis 120 centis, és hozzátette, hogy eddig 30 ezer dollárt (közel kilencmillió forintot) költött plasztikai műtétekre. Az alakját azonban nem csak a sebészeknek köszönheti, de napi két órát tölt az edzőteremben is, ahol főleg a lábait és a hátsóját erősítő gyakorlatokat végez.

Lissa a testére költött pénzt befektetésnek tekinti, fő bevételi forrása ugyanis az OnlyFans nevű erotikus oldal, ahol a rajongói fizetnek azért, hogy többet lássanak belőle annál, amit az Instagram szigorú szabályai engednek. Aries havonta több ezer dollárt keres így, és ma már dollármilliomosnak mondhatja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik