Szórakozás

Csinált egy Tinder-profilt a „rendetlen” unokájának, hogy legyen végre valakije

Manuel Breva Colmeiro / Getty Images (illusztráció)
Manuel Breva Colmeiro / Getty Images (illusztráció)
A brit nagymama kissé túl aktív volt, de úgy tűnik, hogy meg is lesz az eredmény.

Scott Lefever először meglehetősen morcos volt, amikor megtudta, hogy nagymamája készített neki egy Tinder-profilt.

A 28 éves brentwoodi (Essex, Anglia) férfi álmában sem gondolta volna, hogy a nagyi, Trina Lazarus ilyen lépésre szánja el magát. Márpedig elszánta.

A 82 éves nő ráadásul nem túl hízelgő leírást tett közzé az unokájáról:

Helló, Trina vagyok, Scott nagyija. Már lassan két éve egyedülálló, és azt hiszem, szüksége van a segítségemre, úgyhogy létrehoztam ezt itt, hogy segítsek neki barátnőt találni. 28 éves, nincs gyereke; egy kedves unoka, nagyon rendetlen, kellene neki egy barátnő, aki tud főzni, már amennyiben nem éred be babos pirítóssal. Nagyon keményen dolgozik, fantasztikus teát készít, szeret filmeket és tévét nézni, nem egy sportos fiú, de imád sétálni. A kedvenc étele a kínai rendelős kaja – nos, nagyjából ennyi, ha szeretnél ennél többet tudni, húzd jobbra.

Scott Lefevert először kissé zavarta nagyanyja fura húzása, de hamar meglátta a dolog vicces oldalát, és megosztotta a Facebookon is a tinderes oldalát.

Azt gondolhatnánk, a nagymama beavatkozása, és ez az inkább taszító leírás örökre kinyírta Lefever esélyét, hogy találjon magának párt a Tinderen keresztül, de mint az a Sun brit bulvárlap cikkéből kiderül,

a fiatal férfi ezek után 5 nap alatt 26 emberrel „állt párba” a társkeresőn. Úgyhogy most elkezdett levelezni a barátnőjelöltekkel.

A nagymama trükkje tehát hatásosnak bizonyult, ám Trina Lazarus a lapnak elárulta: elsősorban nem azért hozta létre a profilt, mert azt gondolta, hogy így Scott majd párra talál, inkább csak fel akarta rázni kicsit az unokáját.

És persze azért is, mert – bár már van neki három is – szeretne egy újabb dédunokát.

 

 

Kapcsolódó
Azzal viccelt a párkeresőn, hogy kicsi a pénisze
És most az emberek nem tudják, hogy viccnek szánta-e.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik