Szórakozás

Úgy néz ki, Britney Spears húga is megnézte a róla szóló dokumentumfilmet

Group LA/Disney Channel via Getty Images
Group LA/Disney Channel via Getty Images
Szeretné, ha a jövőben nem kergetné az őrületbe a sztárokat a média.

Jamie Lynn Spears, Britney Spears húga jó eséllyel végig ülte a Framing Britney Spears című dokumentumfilmet, melyet a The New York Times készített az énekesnőről, részletezve az idegösszeroppanást, az utána következő gyámságának hosszú időszakát, valamint, hogy milyen képet festett róla a média. Spears Instagram-oldalán így véleményezte a film megjelenése óta felkapott témát:

Kedves média, próbáld nem megismételni a múltbéli hibáidat. Megy ez jobban is!

Kapcsolódó
Mit szólnál, ha nem használhatnád egyedül az internetet és a saját telefonod?
Csak mert Britney Spearsnek – közel a negyvenhez – ilyen alapdolgokhoz is engedélyt kell kérnie az apjától. Hogy miként jutottunk el a 2007-es eseményektől eddig, arról egy új dokumentumfilmből tudhatunk meg többet.

A dokumentumfilm, melyről részletesen ebben a cikkben írtunk, bemutatja, hogy a kétezres évek elején mennyire érzéketlenül bánt a női sztárokkal a média, mint például Britney Spearsszel, akinek minden lépését kritizálták, például testével, öltözködésével, gyereknevelésével kapcsolatban, valójában egy darab húsként kezelték. Ezzel kapcsolatban megemlékeztek Justin Timberlake-ről is, aki mindezt a gyűlöletet, ami Spears felé áradt, a karrierje érdekében szépen meglovagolta.

Kapcsolódó
Justin Timberlake bocsánatot kért Britney Spearstől és Janet Jacksontól
Sajnálja, ahogy a kétezres évek elején bánt velük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik