Szórakozás

Egy éve ilyenkor: összeesett négy utas a Ryanair Budapest-Edinburgh járatán

Ian Waldie / Getty Images
Ian Waldie / Getty Images
Ahogy mindig, most is összegyűjtöttük, hogy mely cikkeink érdekelték leginkább az olvasóinkat egy évvel ezelőtt. 2020 február elején járunk, a koronavírus még közel sem annyira közbeszéd tárgya, mint bő egy hónappal később. Elég vegyes hírek kerültek a legolvasottabbak közé, mutatjuk is őket.

Egy éve is volt Super Bowl, akkor arról írtunk, milyen jól jártak a sztripperek az egyik kapcsolódó eseményen. Ugyanis az Egyesült Államok amerikaifoci-bajnokságának nagydöntője után a Stripper Bowlt, azaz a sztriptíztáncosnők éves bajnokságát is megrendezték Florida legnagyobb városában.

Van pénz:
Bokáig gázoltak a pénzben a Super Bowl után a sztripperek Miamiban
A meccs után elözönlötték a szurkolók a sztriptízbárokat.

A hatóságok nem aludtak téli álmot tavaly ilyenkor: csaknem kétszáz rendőr húsz helyszínen ütött rajta a bűnözőkön. Pénz, drog, fegyver került elő és elrendelték 10 gyanúsított letartóztatását.

Képanyagunk is van:
Nagy csapást mértek az alvilágra – fotók, videó
Csaknem 200 rendőr 20 helyszínen ütött rajta a bűnözőkön.  Pénz, drog, fegyver került elő. Elrendelték 10 gyanúsított letartóztatását. 

Egy éve éppen azon csodálkoztunk, hogy a forint történelmi mélypontra került, de mint minden, ez is elmúlt – és még mélyebbre süllyedt a fizetőeszközünk értéke: 339 forint helyett már 355-öt kell fizetni egy euróért.

Régen minden jobb volt:
Történelmi mélypont: sohasem volt még ilyen gyenge a forint
Iszonyúan áll a magyar fizetőeszköz.

Oxigénhiány jelentkezett egy Budapest-Edinburgh repülőjáraton tavaly februárban: olvasónk is megosztotta a tapasztalatát a különös útról.

Kapcsolódó

Mindannyiunk álmát élte egy Heves megyei buszsofőr: úgy fizetett a kártyájával, hogy arról nem fogyott a pénz. Végül fél év alatt több mint hétmillió forintot költött el így, a történet viszont (az ő szemszögéből) nem ért jó véget.

Kapcsolódó
Mesébe illőnek találta a buszsofőr: akárhányszor is használta a kártyáját, nem fogyott a pénze
A banki ügyintéző hibázott, a férfi pedig hallgatott, mint a sír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik