Élet-Stílus

Bokáig gázoltak a pénzben a Super Bowl után a sztripperek Miamiban

Nem csak amerikaifoci-csapatok mérték össze a tudásukat vasárnap Miamiban. A Super Bowl, vagyis az Egyesült Államok amerikaifoci-bajnokságának nagydöntője után a Stripper Bowlt, azaz a sztriptíztáncosnők éves bajnokságát is megrendezték Florida legnagyobb városában.

Szurkolók ezrei utaztak február első hétvégéjén a floridai Miamiba, hogy megnézzék az NFL nagydöntőjét, a Super Bowlt. Miután a Kansas City Chiefs legyőzte a San Francisco 49ers csapatát, a rajongók jó része a város sztriptízbárjaiban keresett további élményeket – írja a news.com.au című ausztrál hírportál.

A Quality Control (QC) zenei kiadó Miami több sztriptízbárjával összefogva idén másodszor rendezte meg a a Stripper Bowl nevű programot. A résztvevő klubokban készült videókon és fotókon az látható, hogy a szurkolók nem fukarkodtak a pénzzel, több helyen bokáig lehetett gázolni az egydolláros bankjegyekben.

A hét elején aztán kirobbant a botrány, amikor kiderült, hogy a legtöbb helyen hiába hullt pénzeső a táncosnőkre, ők egyetlen dollárt sem tehettek el, mert a klubok tulajdonosai, illetve üzemeltetői vágták zsebre az összes extrabevételt. Később megjelentek olyan videók, melyeken a pénzen hajbakapó táncosnők vagy bankjegyeket elemelő vendégek láthatók.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Shade Room (@theshaderoom) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2020, időpont: 12:07 (PST időzóna szerint)

Pierre „Pee” Thomas, a QC vezérigazgatója egy Instagram-bejegyzésben reagált a botrányra, azt írta, a cégének nem volt köze ahhoz, hogy a táncosnők milyen feltételekkel lépnek fel, hiszen nem velük szerződött le. Ugyanígy a lopások és a verekedések miatt is a sztriptízbárok üzemeltetőire hárította a felelősséget. Ugyanakkor megígérte, hogy legközelebb igyekszik majd jobban kézben tartani a dolgokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik