Szórakozás

Kulcsár Edina: 3 év kihagyás után ismét „nagylány” lettem

Fem3
Fem3
Meglepően sok információt oszt meg követőivel. Talán túl sokat is.

Kulcsár Edina legutóbbi posztját olvasva azt gondoltuk, hogy szimplán egy januári összegzésről akar beszámolni követőinek.

Kereken 1 hónap telt el ebből a reményteli évből!🤗 Úgy érzem szuperül állok az újévi fogadalmaimmal.😇 Ugye az egyik fele, annyiról szólt, hogy megfogadtam, idén összekapom magam! Egy picit azt éreztem, hogy elfelejtettem nőnek lenni! Csak a gyerekek és a munka volt a fókuszban, meg persze a különféle nehéz helyzetek túlélése. Idén szeretnék magamra is sokkal több időt szánni!

– írta Kulcsár, aki aztán olyan részletességgel számolt be a napjáról, amire nem voltunk felkészülve. A rajongói viszont szeretik, hogy ennyire közvetlen velük.

Már eljutottam arckezelésre, szempilla liftingre és képzeljétek az előbb hívtak, hogy a fogászati implantálásomat is előrébb tudják hozni holnapra! Most éppen megint egy kozmetikai tetoválásra megyek! Most csinálják a szemhéjamat! Ja és mindennek a tetejébe, 3 év kihagyás után, ismét ,,nagylány” lettem, így most aztán tényleg nőnek érzem magamat ismét.

Kapcsolódó
Megvan Kulcsár Edina és Csuti esküvőjének dátuma
Egyébként már több mint két éves házasok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik