Szórakozás

Megvan Kulcsár Edina és Csuti esküvőjének dátuma

Egyébként már több mint két éves házasok.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti valójában már túl vannak a házasságkötés hivatalos részén, hiszen első gyerekük, Medox születése előtt aláírták a papírokat, de azóta is tervezik, hogy tartanak egy nagy lagzit, ahol a teljes családdal és a barátaikkal is megünnepelhetik a kapcsolatukat.

Az elmúlt időszakban azonban sose került napirendre az esküvő, született ugyanis egy második gyerekük, befejezték az építkezést és költöztek, idén ráadásul jött a koronavírus is. Most azonban kiderült, hogy már megegyeztek a nagy nap időpontjában.

Nekünk nagyon visszafogott házasságkötésünk volt, hiszen 8 hónapos várandós voltam akkor. ( 2018. 08. 04. ) Ahogy néztem vissza a képeket, eszembe jutott, hogy vajon milyen lesz a nagy esküvőnk és a lagzi.😍 Nagyon várom! A dátum megvan, viszont semmi mást nem tudok😂😅, egy dolgot kivéve☝️… Igaz, hogy vannak @csut.i -nak hülyeségei ( nyilván nekem is ) de ha tehetném minden évben oltárhoz mennék vele, hogy újra és újra megerősítsem őt egy hangos ,,IGEN”-nel, a szerelmemről

– írta közösségi oldalán Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina elmondta, miért nem retusálja már a fotóit
Azt mondja, közszereplőként kutya kötelessége a valóságot mutatni.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik