Szórakozás

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenőnek bilincsben és összekötött lábakkal kellett főznie

RTL Klub
RTL Klub
Palya Beának felszökött a pulzusa a látványtól.

A főzőműsorban előfordul, hogy az egyik séfet is beállítják a versenyzők közé, hogy megnézzék, ő hogyan oldana meg egy-egy feladatot. Annak érdekében, hogy kiegyenlített legyen a verseny, általában Fördős Zé valamivel hátráltatja ilyenkor őket, jelen esetben Rácz Jenőt. Rá ugyanis a tegnapi adásban bilincs került, a lábait meg szegetlőszalaggal ragasztotta össze. A versenyzők annyira meglepődtek, hogy mindannyira odacsődültek és hüledezve nézték, hogy mi történik Rácz Jenővel.

Palya Beát annyira felzaklatta a bilincs látványa, hogy külön elmondta, mennyire rosszul esett neki végignézni ezt a történést.

A bennem lévő esendőt szólította meg ez a bilincselés. Minden, ami a szabadság elvesztésével kapcsolatos, az nekem fáj. Én tényleg elkezdtem aggódni a Jenőért, persze ismerem, tudtam, hogy kb. még a hegyet is megmássza ennyi idő alatt, de akkor is volt benne valami, ami mélyen a szívemben megdobbant, hogy »úristen, te szegény«

– mondta. Érdemes megnézni egyébként a reakcióját, miközben Rácz Jenőt hátráltatják. A jelenetben különben van egy pillanat, amikor Fördős Zé felkapja a séfet és elviszi az alapanyagokkal teli sarokig, a többiek pedig úgy követik, mintha kötelező lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik