Szórakozás

A Konyhafőnök VIP: Hujber Ferenc először feladta a versenyt, majd meggondolta magát, végül kiesett

RTL Klub
RTL Klub
Ez nem az ő napja volt.

Nem először fordult elő A Konyhafőnök VIP főzős reality-ben, hogy Hujber Ferenc egyszer csak kereket oldva kiviharzik a konyhából. A tegnapi adásban a feladat közben lefagyott, fogalma sem volt, hogy mit kellene csinálnia annak ellenére, hogy két séf, Rácz Jenő és Sárközi Ákos is odamentek hozzá segíteni.

Azt éreztem, hogy valamit kéne csinálnom, de mit? Olyan, mint amikor verset mondasz és feljön a torkodik, mindent elfelejtesz, mert odáig jön a remegés. Ha most megkérdeznék, hogy jobb vagy bal kezes vagyok, nem tudom megmondani

– mondta kétségbeesetten. Közben annyira szétesett, hogy csak fel-alá járkált a konyhában.

Azt éreztem, hogy el akarok menekülni, hogy ez nem fair a többiekkel szemben. Hogy nekem ennyien segítenek. Azt érzem,  hogy minél többen jönnek nekem segíteni, annál jobban zárkózom be és annál jobban tiltom le, hogy ez nem fair a többiekkel szemben. És ezek sorjáznak a fejedben folyamatosan, miközben ott van három segítség. A végén már annyira ellepik a fejed a gondolatok, hogy már nem tudod, hogy mit mondanak.

Ezután fogta magát és felemelt kézzel kisétált a konyhából. Pár perc után azonban visszatért, és mintha mi sem történt volna, néma csendben befejezte a feladatot és felkerült az étel a tányérjára.

Annak ellenére, hogy értékelték a tányérját, a zsűri végül úgy döntött, hogy nem folytathatja tovább a versenyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik