Szórakozás

Közel 150 ember előtt vécézett az oktatási bizottság tagja

Getty
Getty
A New Jerseyben élő hivatalnok nem tanult az elmúlt hónapok számos zoomos balesetéből.

Emlékezetes pillanatokkal búcsúzott el egy tisztviselő egy New Jersey állambeli hivatalban betöltött pozíciójától.

Frances Cogelja néhány nappal ezelőttig a tagja volt Hackensack város oktatási bizottságának.  November 23-án a testület – Zoomon keresztül – ülésezett, az online tanácskozáson nagyából 140-150 ember vett részt – írja a Daily Voice.

A bizottsági ülés kellős közepén Frances Cogelja elment vécére. Hogy ne maradjon ki semmiből, vitte magával a laptopját is, és – ahogy az ilyenkor történni szokott – arra az egyre nem sikerült odafigyelnie, hogy a kamera ki legyen kapcsolva.

Így a tanácskozás résztvevői egy kis ablakban láthatták, ahogy a bizottsági tag könnyít magán. Az ülést (mármint a bizottságét) rögzítették, és később meg is osztották az interneten – Cogelja nagy szerencséjére ez a szakasz pont volt látható; csakhogy egy kis képen egy néző kiszúrta a történteket, már lőtte is a képernyőfotót, és kiposztolta az internetre.

Az eseményeket döbbenten szemlélő kollégák közül senki nem tette szóvá, hogy mit lát a képernyőn, viszont nem sokkal az eset után a nyilvánosan vécéző hivatalnokot meglehetősen kemény szavakkal illette a bizottság elnökhelyettese.

Frances Cogelja másnap lemondott tisztségéről. A bizottság tagjai közül néhányan vélhetően nem szomorkodtak az eset után, lévén, hogy a tisztviselő korábban komoly összetűzésbe került kollégáival, például amikor tiltakozott, hogy az iskolában szó essen a LGBT+ közösség történelméről, vagy amikor a bizottság el akart fogadni egy rasszizmust elítélő határozatot.

 

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik