Élet-Stílus

Videokonferencia közben szexelt a nős önkormányzati vezető a férjezett kolléganőjével

A Fülöp-szigeteki tisztségviselő kénytelen volt lemondani pozíciójáról, miután az eset országos botrányt okozott.

Beadta lemondását egy Fülöp-szigeteki önkormányzati vezető, miután egy videokonferenciás meetingen véletlenül minden résztvevő láthatta, ahogy egyik kolléganőjével szexel – jelentette a helyi sajtó. A kincstárnoki feladatokat ellátó kolléganője – akit egyes hírekben mint titkárnőt is említenek – szintén lemondott posztjáról.

Jesus Estil, Dasmariñas város egyik legkisebb önkormányzati egységének (barangay) kapitánya az előző héten a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos megbeszélésen vett részt, amikor az eset történt. A beszámolók szerint Estil arra várt, hogy elkezdődjön a Zoomon keresztül tartott meeting, amikor kolléganőjével szexelni kezdtek.

A felvételen látni, ahogy a férfi odamegy a telefonjához, a beszámolók szerint azért, hogy kikapcsolja a kamerát, de valamit elrontott, és a kamera végig vette, ahogy a szoba hátsó felében szeretkeznek. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint mindketten házasok.

Az önkormányzatokkal is foglalkozó Fülöp-szigeteki belügyminisztérium csütörtökön bejelentette, hogy vizsgálatot indítottak a “közerkölcsöt sértő” videó miatt, miután az a héten terjedni kezdett a közösségi oldalakon, és országos botrányt okozott. Közben a városi önkormányzat bejelentette Estil lemondását, közölve, hogy a férfi mindenkitől elnézést kért az eset miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik