Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Dallos Bogiék összejöttek, súlyos tequilás bakit követett el egy fiatal nő

Ahogy minden héten, most is összeszedtük azokat a cikkeinket, amik tavaly ilyenkor a leginkább érdekelték olvasóinkat.

Nagyjából egy éve jelent meg a 2020-as világjárványt okozó koronavírus a kínai Vuhanban, de erről akkoriban még semmit sem sejthettünk. A napi hírek közül leginkább a szórakoztató tartalmak, elsősorban az X-Faktorról szóló cikkek érdekelték leginkább az olvasóinkat, illetve egy baki, amit egy vélhetően nem teljesen józan nő követett el tequilázás közben akkor, amikor még simán be lehetett ülni egy zsúfolt bárba vedelni.

Sáfrány Emese tudja, hogy hogyan kell úgy pózolni, hogy a lehető legjobban érvényesüljenek a formái.

Dallos Bogi és Puskás Peti egy éve jelentették be, hogy együtt vannak. ByeAlex nem bírta ki, hogy meg ne eresszen egy poént, vagy valami olyasmit.

A X-Faktorban egy szerencsétlenül elkapott fotó borzolta a kedélyeket. A képről úgy tűnt a csapattársai, és a mentora kiközösítik Ruszó Tibit, de később mind megesküdtek, hogy nem így volt.

Egy angliai szépségszalon munkatársai céges bulit tartottak. A kolleginák tequiláztak, az egyikük pedig súlyos hibát követett el, talán a legrosszabbat, amit italozgatás közben el lehet.

Ha november vége, akkor Black Friday, vagyis az elképesztő leárazások napja. Magyarországon persze sokkal kevésbé elképesztők az akciók, mint nyugaton. A világ legnagyobb pornómegosztóján azonban ugyanazok a kedvezmények járnak minden felhasználónak.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Facebook / Bijou Hair Salon)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik