Szórakozás

Hihetetlen ajánlattal készül a Pornhub a Black Fridayre

Ezt biztos, hogy senki nem tudja überelni.

A világ legnépszerűbb pornóoldala nem mindennapi ajánlatta rukkolt elő az idei Black Friday alkalmából. Az igazán elkötelezett felhasználóknak most lehetőségük van rendkívül alacsony áron, mindössze 299 dollárért (90 ezer forintért) életre szóló tagságot vásárolniuk az oldalon.

És hogy miért éri ez meg? Azok, akik megvásárolják a saját tagságukat, ugyanazokat a kiváltságokat kapják, mint a prémium előfizetéssel rendelkezők, beleértve több mint 100 000 exkluzív videót hirdetések nélkül, 1080p, 4K és VR formátumban. De akik nem akarják az egész életüket a Pornhubbal karöltve leélni, előfizethetnek 16 hónapra az egyéves díj áráért.

Az akciót a Pornhub alelnöke, Corey Price így kommentált:

Minden évben a Black Friday idején ellepnek bennünket a legkülönbözőbb hirdetések mindenféle elektronikai, ruházati és egyéb termékekről. Mikor ajándékot vásárolunk, érdemes szem előtt tartani , hogy amit adunk, az tényleg hasznos legyen, valami olyan dolog, amire tényleg szükség van. És ugyan mi lehetne jobb az életre szóló Pornhub Premiumnál?

Az akció november 29-től december 2-ig lesz elérhető, így résen kell lennie annak, aki le akar csapni a tagságra. Most pedig mutatjuk az akcióhoz készült videót, amihez nagyon nem tudunk mit hozzáfűzni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik