Szórakozás

Otthonról dolgozó pornósok miatt háborognak a lakók

A Sydneyben élő amerikai felnőttfilmes és párja túl hangosak.

Amikor a home office-ról beszél az ember, általában olyan foglalkozások jutnak az eszébe, amiket számítógépnél ülve végezhet otthonról a munkavállaló – mint a könyvelés vagy az újságírás. Pedig az otthon csücsülő szomszédok pontosan tudják, hogy a felettük lakó operaénekesnek is épp úgy otthonról kell dolgoznia a karanténban, mint mindenki másnak.

Mondjuk a pornósoknak.

Billy Santoro amerikai felnőttfilmes Sydneyben, azon belül is az ausztrál város Surry Hills nevű részében él, egy menő apartmanházban, ahol – többek közt – ismert pénzügyi szakemberek és más magas státuszú üzletemberek laknak.

Akik közül az utóbbi időben egyre többen fordultak panaszaikkal az illetékesekhez, méghozzá az ismert melegpornós lakásából kiszűrődő zajok miatt. Santoro ugyanis otthonról dolgozik, a munkája pedig bizonyos hanghatásokkal jár.

A férfit és – szintén pornós – párját hivatalos levélben szólították fel a tulajdonosok: akár ki is rakhatják őket az apartmanból, amennyiben nem tartják be a csendháborításra vonatkozó szabályokat.

Santoro legutóbb sem munkájával kapcsolatban került a hírekbe, hanem azzal, hogy a George Floyd halála után kialakult tüntetésekről azt írta, a rendőröknek fegyverrel kellene véget vetniük a „feketék zavargásának”. A pornós később kábítószer-használattal és egy közeli barátja halála miatti „érzelmi stresszel” magyarázta, hogy ilyen szövegű tweetet posztolt.

A Sydney Morning Heraldnak egy olvasó jelezte: egy harmadik pornós is lakik az említett épületben, ám ő nem hangoskodik.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Büszke a karrierjére a radiológiát otthagyó pornószínésznő
Azt is elmesélte, hogyan néz ki egy forgatás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik