Szórakozás

Szexiparban dolgozók meséltek a legbizarrabb élményeikről

Szeretkezés egy törpével egy süllyedő hajón – és más durva sztorik.

Emberek, akik a felnőttfilm-iparban dolgoztok: mi volt a legfurább / legbizarrabb / legkellemetlenebb dolog, amit láttatok vagy átéltetek munkátok során? – ezt a kérdést tette fel valaki a Redditen, és bizony jöttek a válaszok csőstül: közel 5 ezer komment született a témában.

Sokan ugyan az „egy barátom mesélte” fordulattal kezdik a sztorijukat, de több esetben kiderül, hogy valójában saját történetüket írják meg. Rengeteg durva és nagyon 18+ eset olvasható a különböző kellemetlen szagokról és a bizarr körülményekről, mi természetesen inkább a szalonképesebb kommentek közül válogattunk:

Valaki azt írja, egy barátnője webkamerák előtt vetkőzött, és volt egy állandó ügyfele, aki több mint 600 dollárt (175 ezer forint) fizetett neki minden egyes alkalommal; és a következőket kérte tőle: a haját kösse copfba narancssárga színű masnival; viseljen narancssárga fehérneműt, a szoba legyen tele narancsszínű lufikkal, és facsarjon narancsot a mellével.

Egy másik felhasználó arról számol be, hogy az apja szexvideókat szállított ki egy cégtől. Egyszer a stúdióban üvöltözést hallott:

„Egy rendező nagyon ideges lett, mert az egyik színésznő két forgatás között végeztetett mellnagyobbító műtétet, és így a különböző időpontban felvett jelenetek nem illettek össze”.

Egy user arról sztorizik, hogy az egyik barátja informatikusként dolgozott egy szexvideókat gyártó cégnél. Erről az apróságról azonban nem tudott egy zsaroló emailekre szakosodott bűnöző, aki küldött az IT-s srácnak egy e-mailt, amiben megfenyegette: tud róla, hogy munkaidőben pornót szokott nézni, és ezt el fogja árulni a főnökének, ha nem fizet neki egy bizonyos összeget.

Az informatikus válasza az üzenetre: „a felnőttfilm-szektorban dolgozom, így akkor lennének rám kiakadva a főnökeim, ha nem néznék pornót munkaidőben”.

Az egyik kommentelő maga is szerepelt ilyen filmekben a 90-es években, de saját sztori helyett egy barátjáról mesélt, akit egy hajóra hívtak egy forgatásra. A színész bedrogozva szállt fel a hajóra; be volt gombázva. A rendező megkérdezte, szexelne-e egy törpével; ő nem kívánt élni a lehetőséggel, ezek után óriási pénzt kínáltak fel neki. Úgyhogy elvállalta. Már épp elkezdődött a szexjelenet, amikor a hajó rejtélyes okokból süllyedni kezdett. Végül a parti őrség mentett ki mindenkit.

 

Kiemelt kép: istock (illusztráció)

Pornót nézetnek a diákokkal Bostonban
Azért, hogy értsék, értelmezni is tudják a látottakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik