Szórakozás

Bódi Sylvi aranykalászos gazda lett

Megkapta a bizonyítványát.

Úgy tűnik, Bódi Sylvi nem viccelt, amikor májusban arról beszélt, hogy tyúkokat szeretne és a rengeteg fotó sem véletlenül készült a veteményeséből.

A nyár és az ősz nálam a tanulás, felkészülés jegyében zajlott. Nagy fába vágtam a fejszém… Elindultam a Konyhafőnökön és emellett folyamatosan tanultam növény termesztést és állattartást is, hogy megcsinálhassam az Aranykalászos gazda vizsgámat.👩🏻‍🌾🌾🐄

– kezdte posztjában Bódi Sylvi, aki a bizonyítványát is meglobogtatta.

Tavasz óta művelem a veteményesem, megtermelve ezzel magam számára a finom zöldségeket. Van egy gyümölcsös is, aminek gondját viselem, s a közeljövőben szeretnék tyúkokat is tartani és a kecskét is fontolgatom… 🐓🐔🐣  Milyen szuper lenne megtanulni sajtot készíteni! 🧀  Ha valamibe belekezdek, akkor azt jól akarom csinálni. Szerettem volna minél többet tanulni a témában, ezért jelentkeztem ebbe a suliba. Hullámok egyelőre nincsenek – amik vannak, azokra nem kívánok felülni – így legalább hasznosnak érzem magam és csinálok valami értelmeset. Imádok kint lenni a szabadban, boldoggá tesz a föld művelése, a növények gondozása és úgy általában a kertimunka.

Bódi Sylvi gyümölcsszüretről készült képei férfimagazinban is elférnének
Egy-két kép mintha nem teljesen a gyümölcsökre fókuszálna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, Nov 10., 2020, időpont: 12:15 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: RTL

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik